• Tel: 0767503764
  • Email: office@ecaseonline.ro

Frequently Asked Questions - Metode De Plata

FAQs - Metode De Plata

Prin transfer bancar utilizand ca instrument de plata, ordinul de plata (OP-ul), prin internet banking sau plata directa la ghiseul bancilor la care aveti contul. Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot efectua operatiuni de plata in contul IBAN afisat mai jos.

SC Urbart Concept SRL
 
Sediu: Calea Calarasilor nr 57, Sect 3, Bucuresti
CIF: 30324157
Nr.Reg.Com: J40/6907/2012
Cont: RO95 BTRL 0410 1202 5640 33XX
Banca: Banca Transilvania - Sucursala Lipscani
 
Nota

Dacă utilizati ca metoda de plata optiunea de Transfer Bancar (OP / Ghiseu – varsamant bancar) si doriti inregistrarea cat mai rapida a operatiunii va rugam sa confirmati plata prin e-mail atasand o copie scanata a ordinului de plata cu viza bancii.

Platile inregistrate prin intermediul transferului bancar (OP / Ghiseu) sunt procesate manual in aproximativ 4-6 ore in cazul transferurilor intra-bancare si de pana la 24-48 de ore in cazul platilor inter-bancare. De asemenea, platile efectuate prin intermediul transferului bancar de tip inter-bancar efectuate Vinerea vor fi procesate si inregistrate in fiecare Luni.

In anumite cazuri speciale unde contul bancar nu poate fi accesat sau nu exista, acceptam si plata prin mandat postal. Va rugam sa ne contactati pentru a primi detaliile de trimitere a mandatului postal. Un telefon de confirmare este trimis in momentul in care un mandat postal ajunge la sediul nostru. De mentionat este faptul ca mandatul postal ajunge in aproximativ 5-7 zile la destinatie.

Asistenta cu Clientii

Va stam la dispozitie:

la telefon: 0767.503.764 sau
pe email: office@ecaseonline.ro

Luni - Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: Doar email

Formularul de Contact!

Livram proiecte in toata tara!

Proiecte de casa la nivel national